HTC scherm reparatie Amsterdam IJburg

Wij zijn de specialist op het gebied van HTC scherm reparaties in Amsterdam. Wij vervangen dagelijks HTC schermen en geven 6 maanden garantie op onze reparaties. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van elk model HTC scherm. Wij houden onze prijzen scherp door de beste onderdelen voor een lage prijs in te kopen. U betaald bij ons voor het onderdeel plus de benodigde arbeidstijd, dit zorg voor een eerlijke prijsverhouding. Wij hebben een eerlijk en transparante werkwijze.

Ons filiaal is 6 dagen per week geopend tot 18:00 (op donderdag tot 20:00)  Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Amsterdam IJburg (naast Dierenkliniek Caressa). Kom langs of bel ons: 020 – 3708303 voor meer informatie

Prijslijst HTC scherm reparatie:

HTC Modellen scherm reparatie

Scherm reparatie HTC U12 plus€ 180,-
Scherm reparatie HTC U12 life€ 100,-
Scherm reparatie HTC U11 plus € 105,-
Scherm reparatie HTC U11 € 120,-
Scherm reparatie HTC 10 € 85,-
Scherm reparatie HTC U Play € 85,-
Scherm reparatie HTC One M9 Plus € 85,-
Scherm reparatie HTC One M9 € 75,-
Scherm reparatie HTC One M8S € 85,-
Scherm reparatie HTC One M8 € 90,-
Scherm reparatie HTC One M7 € 80,-

Voor alle actuele prijzen en informatie: bel: 020-3708303 . Wij staan u graag te woord. Wij doen alles op gebied van HTC Smartphone reparatie in Amsterdam IJburg.

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Joris Ivensplein 110

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?