iPad mini reparatie in Amsterdam

Verlangt u een deskundige iPad mini reparatie in Amsterdam? Dan bent u daarvoor bij Amsterdam Smartphone Service aan het juiste adres. Wij zijn namelijk experts in het repareren van smartphones en tablets van allerlei verschillende merken, dus ook met een kapotte iPad mini kunt u bij ons terecht. Omdat we zoveel ervaring hebben op het gebied van reparatie van mobiele apparaten, kunnen we er in de meeste gevallen voor zorgen dat het probleem binnen 30 minuten is opgelost. Kortom: klaar terwijl u wacht.

apple ipad mini reparatie
ipad mini 3 reparatie

Gewoon de beste iPad mini reparatie van Amsterdam

Onze snelle dienstverlening betekent natuurlijk niet dat we u met een halfbakken reparatie afschepen. Integendeel! Elke iPad mini reparatie bij Amsterdam Smartphone Service is namelijk inclusief zes maanden garantie. Doet hetzelfde probleem zich tijdens die garantieperiode opnieuw voor, dan zorgen wij voor een gratis herstel.

Gratis reparatiecheck voorkomt onnodige kosten

Om er zeker van te zijn dat uw iPad mini reparatie bij Amsterdam Smartphone Service ook echt uitgevoerd kan worden, voeren we altijd eerst een gratis reparatiecheck uit. Op die manier voorkomen we dat onze klanten met onnodige kosten worden opgezadeld. De check zorgt er ook meteen voor dat we u duidelijk kunnen vertellen wat de totaalprijs van de gewenste reparatie gaat worden. Kortom, eerlijk zaken doen, zodat u als een tevreden klant onze zaak verlaat. Kom nu bij ons langs aan het Joris Ivensplein 110 in Amsterdam-IJburg en profiteer van onze uitmuntende service. Heeft u hier vragen over, bel dan naar 0203708303.

 

 Ook interessant iPad reparatie Amsterdam | Samsung tab reparatie | Samsung reparatie Amsterdam

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?