Een deskundige iPad reparatie in Amsterdam-IJburg

Welkom bij Amsterdam Smartphone Service, hét adres voor uw iPad reparatie in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties – van de oudste tot de nieuwste iPad. Of het glas van uw iPad Air nu vervangen moet worden, de laadconnector het niet meer goed doet of dat uw telefoon waterschade heeft opgelopen, wij kunnen alle defecten aan uw iPad repareren. Hierbij maakt het niet uit welk type iPad u heeft. Zo vervangen wij ook graag het glas van uw iPad Air. Wij repareren uw iPad direct terwijl u wacht.

Wij voeren ook de moeilijkste iPad reparatie uit in Amsterdam

Sommige problemen aan uw iPad zijn natuurlijk goed zichtbaar. Zo ziet u het direct als het glas van uw iPad Air vervangen moet worden. Weet u niet precies wat er mis is met uw iPad, maar functioneert deze niet meer goed? Wij onderzoeken graag wat er defect is aan uw iPad, en voeren daarna alle reparaties uit. Ook  de moeilijkste iPad reparatie voeren wij uit in onze winkel in Amsterdam. Van het herstellen van het glas van uw iPad Air tot het vervangen van de batterij, voor alle reparaties aan uw toestel kunt u bij ons terecht.

 

6 dagen in de week kunt u in Amsterdam terecht voor uw iPad reparatie

Ons filiaal is 6 dagen per week geopend tot 18:00 uur (op donderdag tot 20:00 uur). Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van IJburg (naast Dierenkliniek Caressa). Bel ons voor meer informatie op het telefoonnummer 0203708303. Ook bent u van harte welkom in onze winkel, de koffie staat klaar. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie, vervangen wij het glas van uw iPad Air, of voeren we de andere benodigde reparaties uit.

 

Ook interessant: Samsung tab reparatie | Tabletreparatie Amsterdam | iPad mini reparatie Amsterdam

Voor alle actuele prijzen en informatie: bel: 020-3708303 . Wij staan u graag te woord. Wij doen alles op gebied van iPad reparatie in Amsterdam IJburg.

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Joris Ivensplein 110

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?