Laat uw iPhone accu vervangen in IJburg

Is het tijd om in uw iPhone de accu te vervangen in IJburg? Dan gaat u daarvoor uiteraard naar Amsterdam Smartphone Service aan het Joris Ivensplein 110. Wij zijn tenslotte specialist in het vervangen van dit soort accu’s, waardoor we de klus efficiënt en snel voor u kunnen klaren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle andere reparaties aan uw smartphone of tablet. Omdat we het vervangen van smartphone-accu’s dagelijks voor onze klanten regelen, kunt u er altijd zeker van zijn dat uw iPhone binnen 30 minuten van een nieuwe accu is voorzien.

iphone 8 plus reparatie

Vakkundig een iPhone accu vervangen in IJburg

Natuurlijk rekent u erop dat het vervangen van een iPhone accu in IJburg ook echt goed gebeurt. Als u deze reparatie door Amsterdam Smartphone Service uit laat voeren, dan hoeft zich daar absoluut geen zorgen over te maken. We zijn er zo sterk van overtuigd dat we reparaties van topkwaliteit verrichten, dat we er moeiteloos zes maanden garantie op geven. Heeft een van onze techneuten uw iPhone accu vervangen en krijgt u tijdens de garantieperiode toch weer te maken met hetzelfde accuprobleem, dan zorgen we er gratis voor dat het defect alsnog adequaat voor u wordt verholpen.

Maak gebruik van al onze diensten

Professioneel een iPhone accu vervangen in IJburg is slechts een van de diensten de we u kunnen bieden. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van allerlei accessoires voor uw smartphone of tablet. Daarnaast treft u in onze winkel een interessant assortiment refurbished toestellen aan. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan nu onze winkel of bel voor meer informatie naar 0203708303.

 

Ook interessant: Refurbished telefoons Amsterdam |  Samsung accu vervangen | iPhone kabel IJburg

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?