Laat uw iPhone accu vervangen in IJburg

Is het tijd om in uw iPhone de accu te vervangen in IJburg? Dan gaat u daarvoor uiteraard naar Amsterdam Smartphone Service aan het Joris Ivensplein 110. Wij zijn tenslotte specialist in het vervangen van dit soort accu’s, waardoor we de klus efficiënt en snel voor u kunnen klaren. Dit doen we overigens ook voor accu’s van Samsung-telefoons. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle andere reparaties aan uw smartphone of tablet. Omdat we het vervangen van smartphone-accu’s dagelijks voor onze klanten regelen, kunt u er altijd zeker van zijn dat uw iPhone binnen 30 minuten van een nieuwe accu is voorzien.

Vakkundig een iPhone accu vervangen in IJburg

Natuurlijk rekent u erop dat het vervangen van een iPhone accu in IJburg ook echt goed gebeurt. Als u deze reparatie door Amsterdam Smartphone Service uit laat voeren, dan hoeft zich daar absoluut geen zorgen over te maken. We zijn er zo sterk van overtuigd dat we reparaties van topkwaliteit verrichten, dat we er moeiteloos zes maanden garantie op geven. Heeft een van onze techneuten uw iPhone accu vervangen en krijgt u tijdens de garantieperiode toch weer te maken met hetzelfde accuprobleem, dan zorgen we er gratis voor dat het defect alsnog adequaat voor u wordt verholpen.

Maak gebruik van al onze diensten

Professioneel een iPhone accu vervangen in IJburg is slechts een van de diensten de we u kunnen bieden. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van allerlei accessoires voor uw smartphone of tablet. Daarnaast treft u in onze winkel een interessant assortiment refurbished toestellen van zowel Samsung als Apple aan. Deze jong-gebruikte toestellen zijn goed gecheckt voordat ze opnieuw in de verkoop gaan, en indien nodig zijn ze vakkundig gerepareerd Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan nu onze winkel of bel voor meer informatie naar 0203708303.

Ook interessant: Refurbished telefoons Amsterdam |  Samsung accu vervangen | iPhone kabel IJburg

Welk apparaat wilt u laten repareren?

Wij helpen u graag.