iPhone kabel in IJburg

Op zoek naar een nieuwe iPhone kabel in IJburg? Stap dan gewoon even binnen bij Amsterdam Smartphone Service aan het Joris Ivensplein 110. In onze winkel treft u niet alleen maar iPhone kabels aan, maar bieden we allerlei verschillende accessoires die goed van pas komen als u over een Apple smartphone of tablet beschikt.

iphone x reparatie

Voor een topkwaliteit iPhone kabel naar IJburg

Dat uw aangeschafte iPhone kabel in IJburg van sublieme kwaliteit is, spreekt natuurlijk voor zich. We vinden het tenslotte erg belangrijk dat u al klant tevreden bent. Dat blijkt ook uit het feit dat we zes volledige maanden garantie geven op alle reparaties die we voor onze klanten uitvoeren. Bij Amsterdam Smartphone Service hoeft u overigens nooit lang te wachten totdat het defect aan uw smartphone, tablet of laptop hersteld is. In principe stapt u binnen 30 minuten met een weer op en top werkend apparaat onze winkel uit.

Doe eerlijk zaken met ons

We vinden het van groot belang om op een eerlijke manier zaken met u te doen. Dat betekent niet alleen dat we een faire prijs voor een iPhone kabel in IJburg rekenen, maar ook dat we u altijd meteen duidelijk laten weten wat de uiteindelijke kosten zijn als u ons voor een reparatie inschakelt. Zo wordt voorkomen dat u met vervelende financiële verrassingen achteraf wordt geconfronteerd. Nieuwsgierig geworden naar onze service? Bezoek dan snel onze winkel of bel ons op 0203708303.

 

Ook interessant: Refurbished telefoons Amsterdam| Smartphoneschermreparatie | Mobielreparatie Amsterdam

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?