iPhone reparatie in Amsterdam-IJburg

Ontdek de service van dé iPhone-specialist tijdens een reparatie in onze winkel in Amsterdam. Ook als u een iPhone X heeft, kunt u voor reparatie terecht in Amsterdam. Zo repareren wij iedere iPhone, van oudere tot nieuwere modellen. Heeft u een nieuw scherm voor uw iPhone nodig, werkt de laadconnector niet meer goed of is er waterschade aan uw toestel ontstaan? Wij voeren de reparatie aan uw iPhone of iPhone X direct uit in onze winkel in Amsterdam en deze is klaar terwijl u wacht.

Een snelle iPhone of iPhone X reparatie in Amsterdam

Alles wat stuk is, kan in veel gevallen ook weer gemaakt worden. Wij denken ook op financieel gebied met u mee. Zo lichten we altijd toe of een reparatie economisch verantwoord is. Wij maken waar wat wij beloven. Onze experts zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring, zodat ze ieder mankement aan uw iPhone kunnen oplossen. U laat de reparatie aan uw iPhone dus met een gerust hart over aan de experts van Amsterdam Smartphone Service, ook als u een iPhone X of ander model heeft. Overigens voeren wij als erkend Apple-specialist ook reparaties uit aan andere Apple-producten, zoals iPads en MacBooks.

Kom langs in ons filiaal

Ons filiaal is 6 dagen per week geopend tot 18:00 uur (op donderdag tot 20:00 uur). Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van IJburg (naast Dierenkliniek Caressa). Kom langs of bel ons op 0203708303 voor meer informatie. Onze ervaren experts denken dan graag met u mee over een adequate oplossing voor het defect aan uw Apple-apparaat.

 

Ook interessant: Iphone accu vervangen IJburg| iPhone kabel vervangen | iPhone X glas

Voor alle actuele prijzen en informatie: bel: 020-3708303 . Wij staan u graag te woord. Wij doen alles op gebied van iPhone Smartphone reparatie in Amsterdam IJburg.

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vertellen. U kunt dan beslissen of u het wilt laten repareren of niet.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, garantie en jarenlange ervaring van goed en eerlijk advies.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u ook?

12 maanden garantie

Wij geven 12 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Joris Ivensplein 110

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?