Een deskundige iPad reparatie in Amsterdam-IJburg

Welkom bij Amsterdam Smartphone Service, hét adres voor uw iPad reparatie in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties – van de oudste tot de nieuwste iPad. Of het glas van uw iPad Air nu vervangen moet worden, de laadconnector het niet meer goed doet of dat uw telefoon waterschade heeft opgelopen, wij kunnen alle defecten aan uw iPad repareren. Hierbij maakt het niet uit welk type iPad u heeft. Zo vervangen wij ook graag het glas van uw iPad Air. Wij repareren uw iPad direct terwijl u wacht.

Wij voeren ook de moeilijkste iPad reparatie uit in Amsterdam

Sommige problemen aan uw iPad zijn natuurlijk goed zichtbaar. Zo ziet u het direct als het glas van uw iPad Air vervangen moet worden. Weet u niet precies wat er mis is met uw iPad, maar functioneert deze niet meer goed? Wij onderzoeken graag wat er defect is aan uw iPad, en voeren daarna alle reparaties uit. Ook  de moeilijkste iPad reparatie voeren wij uit in onze winkel in Amsterdam. Van het herstellen van het glas van uw iPad Air tot het vervangen van de batterij, voor alle reparaties aan uw tablet kunt u bij ons terecht, overigens ook met tablets van Samsung. Wanneer reparatie helaas niet meer mogelijk is, vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan jong-gebruikte tablets, die wij voor de wederverkoop uitvoerig hebben gecontroleerd.

Zes dagen in de week kunt u in Amsterdam terecht voor uw iPad reparatie

Ons filiaal is zes dagen per week geopend tot 18:00 uur (op donderdag tot 20:00 uur). Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van IJburg (naast Dierenkliniek Caressa). Bel ons voor meer informatie op het telefoonnummer 0203708303. Ook bent u van harte welkom in onze winkel, de koffie staat klaar. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie, vervangen wij het glas van uw iPad Air, of voeren we de andere benodigde reparaties uit.

Ook interessant: Samsung tab reparatie | Tabletreparatie Amsterdam | iPad mini reparatie Amsterdam

Welk apparaat wilt u laten repareren?

Wij helpen u graag.