Een iPhone waterschade in IJburg?

Heeft uw iPhone waterschade in IJburg opgelopen? Dan is de kans groot dat het toestel niet meer (optimaal) functioneert. Dit betekent echter niet automatisch dat uw smartphone in één klap waardeloos is geworden. Breng het toestel na zo’n pechgeval gewoon zo snel mogelijk naar Amsterdam Smartphone Service aan het Joris Ivensplein 110. We stellen alles in het werk om uw toestel te redden, zodat u er korte tijd later weer gewoon gebruik van kunt maken.

Professionele hulp bij iPhone waterschade in IJburg

Op het moment dat u uw iPhone na waterschade in IJburg bij ons binnenbrengt voeren we altijd eerst een gratis reparatiecheck uit. Tijdens die check bepalen we of we inderdaad in staat zijn om uw toestel te redden. Blijkt dat helaas niet het geval te zijn, dan worden helemaal geen kosten in rekening gebracht. Kunnen we uw iPhone daarentegen nog wel nieuw leven inblazen? Dan zorgt deze check er ook meteen voor dat u duidelijkheid krijgt over de uiteindelijke prijs van de reparatie. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en blijven vervelende financiële verrassingen achterwege. Wij vertellen het u ook eerlijk als reparatie niet meer mogelijk of niet rendabel is. Dan kunt u bij ons terecht voor in- en verkoop van diverse jong-gebruikte iPhones en Samsung-toestellen.

Kom langs bij uw adres voor smartphone- en tabletreparaties

Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht als uw iPhone waterschade in IJburg heeft opgelopen. We verrichten elke werkdag een hele reeks vakkundige en snelle reparaties aan allerlei verschillende typen smartphones en tablets, met name van Apple en Samsung. Bezoek vandaag nog onze winkel en maak kennis met onze service. Wilt u eerst uw vragen stellen, bel dan naar 0203708303.

Ook interessant: Laptopschermreparatie Amsterdam | Samsung tab reparatie | iPhone X glas

Welk apparaat wilt u laten repareren?

Wij helpen u graag.