Een iPhone waterschade in IJburg?

Heeft uw iPhone waterschade in IJburg opgelopen? Dan is de kans groot dat het toestel niet meer (optimaal) functioneert. Dit betekent echter niet automatisch dat uw smartphone in één klap waardeloos is geworden. Breng het toestel na zo’n pechgeval gewoon zo snel mogelijk naar Amsterdam Smartphone Service aan het Joris Ivensplein 110. We stellen alles in het werk om uw toestel te redden, zodat u er korte tijd later weer gewoon gebruik van kunt maken.

iphone 8 plus reparatie

Professionele hulp bij iPhone waterschade in IJburg

Op het moment dat u uw iPhone na waterschade in IJburg bij ons binnenbrengt voeren we altijd eerst een gratis reparatiecheck uit. Tijdens die check bepalen we of we inderdaad in staat zijn om uw toestel te redden. Blijkt dat helaas niet het geval te zijn, dan worden helemaal geen kosten in rekening gebracht. Kunnen we uw iPhone daarentegen nog wel nieuw leven inblazen? Dan zorgt deze check er ook meteen voor dat u duidelijkheid krijgt over de uiteindelijke prijs van de reparatie. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en blijven vervelende financiële verrassingen achterwege.

Kom langs bij uw adres voor smartphone- en tabletreparaties

Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht als uw iPhone waterschade in IJburg heeft opgelopen. We verrichten elke werkdag een hele reeks vakkundige en snelle reparaties aan allerlei verschillende soorten en typen smartphones en tablets. Bezoek vandaag nog onze winkel en maak kennis met onze service. Wilt u eerst uw vragen stellen, bel dan naar 0203708303.

 

Ook interessant: Laptopschermreparatie Amsterdam | Samsung tab reparatie | iPhone X glas

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?