iPhone X glas reparatie in Amsterdam

Het iPhone X glas is weliswaar erg sterk, maar kan helaas toch nog steeds kapot gaan. Dat constateren we regelmatig als klanten hun iPhone X ter reparatie bij ons aanbieden, omdat er een scheur of breuk in het display van de telefoon zit. Gelukkig kunnen we zo’n probleem altijd snel verhelpen. De techneuten van Amsterdam Smartphone Service zijn namelijk vakbekwame smartphonemonteurs, die er in de regel voor zorgen dat u binnen 30 minuten alweer over een puntgaaf en optimaal werkende iPhone X kunt beschikken.

iphone 8 plus reparatie

Reparatie van iPhone X glas met garantie

Tijdens een glasreparatie voorzien we uw iPhone X natuurlijk van glas van topkwaliteit, zodat u weer lang plezier van uw gerepareerde toestel kunt hebben. Dat we onze klanten kwaliteit leveren blijkt wel uit het feit dat we op al onze reparaties zes maanden garantie geven. Gaat uw iPhone X glas in die periode opnieuw kapot en is dat te wijten aan een montagefout van ons? Dan plaatsen we graag  gratis een nieuw iPhone X glas in uw toestel.

Betrouwbare afhandeling van reparaties

Uw smartphone of tablet bij Amsterdam Smartphone Service laten repareren gaat duidelijk en transparant. Voordat we daadwerkelijk voor u aan de slag gaan voeren we altijd eerst een gratis reparatiecheck uit. Die analyse zorgt ervoor dat we u vooraf kunnen vertellen dat het defect ook echt door ons hersteld kan worden. Daarnaast weet u op die manier ook meteen duidelijk wat de reparatie u gaat kosten. Bezoek nu onze winkel om kennis te maken met onze service, of bel naar 0203708303.

 

 Ook interessant: Smartphoneschermreparatie | Laptopschermreparatie Amsterdam | iPhone waterschade IJburg

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?