iPhone X glas

Het iPhone X glas is weliswaar erg sterk, maar kan helaas toch nog steeds kapot gaan. Dat constateren we regelmatig als klanten hun iPhone X ter reparatie bij ons aanbieden, omdat er een scheur of breuk in het display van de telefoon zit. Gelukkig kunnen we zo’n probleem altijd snel verhelpen. De techneuten van Amsterdam Smartphone Service zijn namelijk vakbekwame smartphonemonteurs, die er in de regel voor zorgen dat u binnen 30 minuten alweer over een puntgaaf en optimaal werkende iPhone X kunt beschikken.

Reparatie van iPhone X glas met garantie

Tijdens een glasreparatie voorzien we uw iPhone X natuurlijk van glas van topkwaliteit, zodat u weer lang plezier van uw gerepareerde toestel kunt hebben. Dat we onze klanten kwaliteit leveren blijkt wel uit het feit dat we op al onze reparaties zes maanden garantie geven. Gaat uw iPhone X glas in die periode opnieuw kapot en is dat te wijten aan een montagefout van ons? Dan plaatsen we graag gratis een nieuw iPhone X glas in uw toestel. Overigens vervangen we ook het scherm van uw Samsung-telefoon graag.

Betrouwbare afhandeling van reparaties

Uw smartphone of tablet bij Amsterdam Smartphone Service laten repareren gaat duidelijk en transparant. Voordat we daadwerkelijk voor u aan de slag gaan voeren we altijd eerst een gratis reparatiecheck uit. Die analyse zorgt ervoor dat we u vooraf kunnen vertellen dat het defect ook echt door ons hersteld kan worden. Daarnaast weet u op die manier ook meteen duidelijk wat de reparatie u gaat kosten. Valt een reparatie helaas niet in uw budget, dan kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van jong-gebruikte telefoons van Apple en Samsung. Bezoek nu onze winkel om kennis te maken met onze service, of bel naar 0203708303.

Ook interessant: Smartphoneschermreparatie | Laptopschermreparatie Amsterdam | iPhone waterschade IJburg

Welk apparaat wilt u laten repareren?

Wij helpen u graag.