Laptop reparatie Amsterdam IJburg

Welkom bij Amsterdam Smartphone Service, het adres voor Laptop reparaties in Amsterdam. Wij repareren alle Laptops in ons service center in Amsterdam IJburg. Wij zitten gevestigd op het Joris Ivensplein 110 (naast Dierenkliniek Caressa) . Wij repareren alle modellen Laptops. Dus voor uw Laptop reparatie zit u goed bij ons.

Ons filiaal is 6 dagen per week geopend tot 18:00 (op donderdag tot 20:00)  Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van IJburg (naast Dierenkliniek Caressa).

Prijslijst laptop reparatie

Laptop reparatie prijsindicatie
Scherm reparatie€ 90 t/m 120,-
Oplader€ 30 t/m 50,-
Software installatie vanaf:€ 45,-

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?