Laptopschermreparatie in Amsterdam

Op zoek naar de beste techneuten voor een laptopschermreparatie in Amsterdam? Zoek dan niet verder, want leden van het team van Amsterdam Smartphone Service zijn u graag van dienst. Omdat u waarschijnlijk uw laptop voor school of werk gebruikt, wilt u het apparaat natuurlijk niet lang missen. Dat hoeft ook helemaal niet, want een laptopscherm vervangen in Amsterdam-IJburg duurt wat ons betreft nooit langer dan slechts 30 minuten. Kortom, het vervangen van uw laptopscherm is in Amsterdam klaar terwijl u wacht.

Professionele laptopschermreparatie in Amsterdam

Met een beetje pech overleeft het scherm van uw laptop een val van bijvoorbeeld uw bureau niet. Dat betekent natuurlijk niet dat zo’n laptop dan op slag waardeloos is geworden en u dus maar een nieuw exemplaar aan moet schaffen. Geef het apparaat een tweede leven door een laptopschermreparatie bij Amsterdam Smartphone Service uit te laten voeren. Wij zijn namelijk dé experts op het gebied van een laptopscherm vervangen in Amsterdam en omgeving.

Geen loze beloftes, maar echte reparaties

Voordat een laptopschermreparatie door Amsterdam Smartphone Service wordt uitgevoerd, onderwerpen we het apparaat eerst aan een gratis reparatiecheck. We gaan pas echt voor u aan de slag als we er absoluut zeker van zijn dat we de reparatie voor u kunnen verrichten. U krijgt dan ook meteen duidelijk te horen wat een laptopscherm vervangen bij Amsterdam Smartphone Service kost, zodat u zelf kunt bepalen of het herstel de moeite waard is of dat het misschien toch rendabeler is om een nieuwe laptop te kopen. Maak nu telefonisch een bezoekafspraak via 0203708303, of stap gewoon binnen bij onze winkel aan het Joris Ivenspein 110 in Amsterdam-IJburg.

 

Ook interessant: iPhone X glas | iPad mini reparatie Amsterdam |Refurbished telefoons Amsterdam  

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?