LG scherm reparatie Amsterdam IJburg

Wij zijn de specialist op het gebied van LG scherm reparaties in Amsterdam. Wij vervangen dagelijks LG schermen en geven 6 maanden garantie op onze reparaties. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van elk model LG scherm. Wij houden onze prijzen scherp door de beste onderdelen voor een lage prijs in te kopen. U betaald bij ons voor het onderdeel plus de benodigde arbeidstijd, dit zorg voor een eerlijke prijsverhouding. Wij hebben een eerlijk en transparante werkwijze.

Ons filiaal is 6 dagen per week geopend tot 18:00 (op donderdag tot 20:00)  Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Amsterdam IJburg (naast Dierenkliniek Caressa). Kom langs of bel ons: 020 – 3708303 voor meer informatie

Prijslijst LG scherm reparatie:

Modellen LG scherm reparatie

Scherm reparatie LG G7 € 130,-
Scherm reparatie LG G6 € 120,-
Scherm reparatie LG G5 € 110,-
Scherm reparatie LG G4 € 100,-
Scherm reparatie LG G3 € 90,-
Scherm reparatie LG G2 € 80,-
Scherm reparatie LG G4C € 85,-
Scherm reparatie LG G4S € 95,-
Scherm reparatie LG Nexus 5 € 90,-
Scherm reparatie LG Q7 € 120,-
Scherm reparatie LG Q6 € 110,-
Scherm reparatie LG V30 € 165,-
Scherm reparatie LG E975 optimus € 90,-

Voor alle actuele prijzen en informatie: bel: 020-3708303 . Wij staan u graag te woord. Wij doen alles op gebied van LG Smartphone reparatie in Amsterdam IJburg.

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Joris Ivensplein 110

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?