Mobielreparatie in Amsterdam

Waar moet u zijn voor de beste en snelste mobielreparatie van Amsterdam? Bij Amsterdam Smartphone Service natuurlijk! Vanuit ons pand aan het Joris Ivensplein in Amsterdam-IJburg zorgen we er zes dagen per week voor dat talloze smartphones, tablets en laptops weer volledig functionerend onze zaak verlaten. Dit zijn apparaten van diverse merken, zoals Samsung en Apple. Dat uw telefoon laten maken bij Amsterdam Smartphone Service niet veel tijd in beslag neemt blijkt uit het feit dat praktisch elk technisch probleem binnen 30 minuten gefikst wordt als u uw telefoon door ons in Amsterdam laat maken.

Gegarandeerd een perfecte mobielreparatie in Amsterdam

Onze techneuten werken niet alleen efficiƫnt en snel, maar leveren ook topkwaliteit. Om die reden is elke mobielreparatie bij Amsterdam Smartphone Service voorzien van zes maanden garantie. Treedt hetzelfde defect in die periode opnieuw op en komt dat door een fout van ons? Dan zorgen wij voor gratis herstel. Uw telefoon laten maken bij Amsterdam Smartphone Service is dus letterlijk gegarandeerd goed.

Reparatie zonder vervelende verrassingen

Veel mensen die in een andere shop in Amsterdam hun telefoon laten maken, worden bij het ophalen van hun toestel met onverwacht hoge kosten geconfronteerd. Dat is niet de manier waarop een mobielreparatie bij Amsterdam Smartphone Service wordt afgehandeld. Voordat we voor u aan de slag gaan voeren we eerst een gratis reparatiecheck op het toestel uit. Op basis van onze bevindingen vertellen we u vervolgens meteen duidelijk wat het totale kostenplaatje van de herstelklus gaat worden. Zo worden vervelende financiële verrassingen achteraf voorkomen. Mocht u de reparatiekosten te hoog vinden, of is reparatie niet goed meer mogelijk, dan kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van jong-gebruikte modellen. Telefoon kapot? Bezoek dan snel onze winkel, of bel voor meer informatie naar 0203708303.

Ook interessant: iPhone accu vervangen IJburg |  iPhone reparatie AmsterdamSamsung reparatie Amsterdam

Welk apparaat wilt u laten repareren?

Wij helpen u graag.