Mobielreparatie in Amsterdam

Waar moet u zijn voor de beste en snelste mobielreparatie van Amsterdam? Bij Amsterdam Smartphone Service natuurlijk! Vanuit ons pand aan het Joris Ivensplein in Amsterdam-IJburg zorgen we er zes dagen per week voor dat talloze smartphones, tablets en laptops weer volledig functionerend onze zaak verlaten. Dat uw telefoon laten maken bij Amsterdam Smartphone Service niet veel tijd in beslag neemt blijkt uit het feit dat praktisch elk technisch probleem binnen 30 minuten gefikst wordt als u uw telefoon door ons in Amsterdam laat maken.

Gegarandeerd een perfecte mobielreparatie in Amsterdam

Onze techneuten werken niet alleen efficiënt en snel, maar leveren ook topkwaliteit. Om die reden is elke mobielreparatie bij Amsterdam Smartphone Service voorzien van zes maanden garantie. Treedt hetzelfde defect in die periode opnieuw op en komt dat door een fout van ons? Dan zorgen wij voor gratis herstel. Uw telefoon laten maken bij Amsterdam Smartphone Service is dus letterlijk gegarandeerd goed.

Reparatie zonder vervelende verrassingen

Veel mensen die in een andere shop in Amsterdam hun telefoon laten maken, worden bij het ophalen van hun toestel met onverwacht hoge kosten geconfronteerd. Dat is niet de manier waarop een mobielreparatie bij Amsterdam Smartphone Service wordt afgehandeld. Voordat we voor u aan de slag gaan voeren we eerst een gratis reparatiecheck op het toestel uit. Op basis van onze bevindingen vertellen we u vervolgens meteen duidelijk wat het totale kostenplaatje van de herstelklus gaat worden. Zo worden vervelende financiële verrassingen achteraf voorkomen. Telefoon kapot? Bezoek dan snel onze winkel, of bel voor meer informatie naar 0203708303.

 

Ook interessant: iPhone accu vervangen IJburg |  iPhone reparatie AmsterdamSamsung reparatie Amsterdam

 

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?