Verkoop

Wij doen aan inkoop & verkoop van smartphones en tablets.

Refurbished telefoons in Amsterdam

Op zoek naar perfect werkende refurbished telefoons in Amsterdam? Dan loont het zeker de moeite om een bezoek aan Amsterdam Smartphone Service te brengen. In onze winkel treft u namelijk een aangenaam groot assortiment van dit soort jong-gebruikte toestellen aan, zodat er vast en zeker een of meerdere exemplaren tussen zitten die aan uw persoonlijke wensen tegemoet komen. U vindt in ons ruime aanbod veelal toestellen van Samsung en Apple, en dit zijn dan allerlei verschillende modellen. Bij Amsterdam Smartphone Service gebruikte telefoons kopen betekent vanzelfsprekend dat u met een piekfijn werkend toestel onze zaak verlaat en dat op elke aankoop garantie zit.

Perfecte refurbished telefoons uit Amsterdam

De refurbished telefoons bij Amsterdam Smartphone Service hebben allemaal een uitgebreide inspectie en opwaardering ondergaan voordat we ze in onze shop aanbieden. Dit betekent onder meer dat ze uitgebreid worden gereinigd en dat versleten en defecte onderdelen door nieuw materiaal wordt vervangen. Bij Amsterdam Smartphone Service gebruikte telefoons kopen houdt ook in dat ze voorzien worden van een nieuwe screenprotector en dat alle standaardaccessoires worden meegeleverd die ook bij het toestel zaten toen het helemaal nieuw verkocht werd.

 

Treuzel niet bij het kopen van gebruikte telefoons

Omdat we ook oude smartphones kopen of onze klanten de mogelijkheid geven om hun toestel in te ruilen als ze bij ons een jong-gebruikt aanschaffen, wijzigt het aanbod aan refurbished telefoons bij Amsterdam Smartphone Service doorlopend. Ziet u in ons assortiment een aantrekkelijk exemplaar, dan is het dus vaak een kwestie van snel beslissen voordat een ander ermee aan de haal gaat. Nieuwsgierig geworden naar welke gebruikte telefoons u bij ons momenteel kopen kunt? Bezoek dan snel onze shop aan het Joris Ivensplein 110 in Amsterdam-IJburg, of bel naar 0203708303.

 

Ook interessant: iPhone reparatie Amsterdam | Samsung reparatie Amsterdam | Mobielreparatie Amsterdam

Welk apparaat wilt u laten repareren?

Wij helpen u graag.