Behalve dat wij repareren……. verkopen wij ook jong gebruikte & nieuwe smartphones. 

6 dagen per week geopend tot 18:00.

Altijd een gratis reparatiecheck.

100% tevredenheidsgarantie.

Gemiddelde reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd.

Transparant & eerlijk advies.

6 maanden garantie op onze diensten.

De koffie staat klaar.

Vrijblijvend & kosteloos advies : 020-3708303

Refurbished telefoons in Amsterdam

Op zoek naar perfect werkende refurbished telefoons in Amsterdam? Dan loont het zeker de moeite om een bezoek aan Amsterdam Smartphone Service te brengen. In onze winkel treft u namelijk een aangenaam groot assortiment van dit soort jong-gebruikte toestellen aan, zodat er vast en zeker een of meerdere exemplaren tussen zitten die aan uw persoonlijke wensen tegemoet komen. Bij Amsterdam Smartphone Service gebruikte telefoons kopen betekent vanzelfsprekend dat u met een piekfijn werkend toestel onze zaak verlaat en dat op elke aankoop garantie zit.

Perfecte refurbished telefoons uit Amsterdam

De refurbished telefoons bij Amsterdam Smartphone Service hebben allemaal een uitgebreide inspectie en opwaardering ondergaan voordat we ze in onze shop aanbieden. Dit betekent onder meer dat ze uitgebreid worden gereinigd en dat versleten en defecte onderdelen door nieuw materiaal wordt vervangen. Bij Amsterdam Smartphone Service gebruikte telefoons kopen houdt ook in dat ze voorzien worden van een nieuwe screenprotector en dat alle standaardaccessoires worden meegeleverd die ook bij het toestel zaten toen het helemaal nieuw verkocht werd.

Treuzel niet bij het kopen van gebruikte telefoons

Omdat we ook oude smartphones kopen of onze klanten de mogelijkheid geven om hun toestel in te ruilen als ze bij ons een gloednieuwe aanschaffen, wijzigt het aanbod aan refurbished telefoons bij Amsterdam Smartphone Service doorlopend. Ziet u in ons assortiment een aantrekkelijk exemplaar, dan is het dus vaak een kwestie van snel beslissen voordat een ander ermee aan de haal gaat. Nieuwsgierig geworden naar welke gebruikte telefoons u bij ons momenteel kopen kunt? Bezoek dan snel onze shop aan het Joris Ivensplein 110 in Amsterdam-IJburg, of bel naar 0203708303.

 

Ook interessant: iPhone reparatie Amsterdam | Samsung reparatie Amsterdam | Mobielreparatie Amsterdam

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Joris Ivensplein 110

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?