Samsung accu vervangen in Amsterdam

De accu van uw Samsung-telefoon of -tablet heeft helaas niet het eeuwige leven, waardoor na verloop van tijd de Samsung accu vervangen moet worden. Dit is voor een leek geen eenvoudig klusje. Het toestel moet namelijk heel voorzichtig geopend worden, zodat er geen schade aan ontstaat. En ook voor het vervangen van de accu zelf is de nodige technische kennis vereist. Zou u ook maar één foutje bij dit proces maken, dan loopt u kans dat u uw Samsung-telefoon of -tablet dusdanig beschadigd wordt, dat er naast het vervangen van de accu ook nog eens een aanvullende reparatie nodig is.

Laat snel uw Samsung accu vervangen

Laat u uw Samsung accu vervangen bij Amsterdam Smartphone Service, dan hoeft u zich over dat soort zaken geen moment zorgen te maken. We weten precies welke handelingen we moeten verrichten om de accu van uw Samsung veilig te vervangen. Onze professionele werkwijze zorgt ervoor dat u binnen hooguit 30 minuten weer over een optimaal werkende telefoon of tablet kunt beschikken. Amsterdam Smartphone Service bewijst dat u graag dat de combinatie van goed en snel samen kunnen gaan, want we geven op al onze reparaties zes maanden garantie.

Bezoek ons voor een gratis reparatiecheck

Twijfelt u of in uw Samsung de accu vervangen moet worden of dat er misschien iets anders mis is met uw telefoon of tablet? Laat dan eerst een gratis reparatiecheck in onze winkel doen. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, dus stap dan gerust bij ons binnen. Of bel ons even voor meer informatie, op het telefoonnummer 0203708303.

 

Ook interessant: Samsung tab reparatie | Samsung reparatie Amsterdam | Tabletreparatie Amsterdam

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?