Samsung accu vervangen in Amsterdam

De accu van uw Samsung-telefoon of -tablet heeft helaas niet het eeuwige leven, waardoor na verloop van tijd de Samsung accu vervangen moet worden. Dit is voor een leek geen eenvoudig klusje. Het toestel moet namelijk heel voorzichtig geopend worden, zodat er geen schade aan ontstaat. En ook voor het vervangen van de accu zelf is de nodige technische kennis vereist. Zou u ook maar één foutje bij dit proces maken, dan loopt u kans dat u uw Samsung-telefoon of -tablet dusdanig beschadigd wordt, dat er naast het vervangen van de accu ook nog eens een aanvullende reparatie nodig is.

Laat snel uw Samsung accu vervangen

Laat u uw Samsung accu vervangen bij Amsterdam Smartphone Service, dan hoeft u zich over dat soort zaken geen moment zorgen te maken. We weten precies welke handelingen we moeten verrichten om de accu van uw Samsung veilig te vervangen. Onze professionele werkwijze zorgt ervoor dat u binnen hooguit 30 minuten weer over een optimaal werkende telefoon of tablet kunt beschikken. Amsterdam Smartphone Service bewijst dat u graag dat de combinatie van goed en snel samen kunnen gaan, want we geven op al onze reparaties zes maanden garantie.

Bezoek ons voor een gratis reparatiecheck

Twijfelt u of in uw Samsung de accu vervangen moet worden of dat er misschien iets anders mis is met uw telefoon of tablet? Laat dan eerst een gratis reparatiecheck in onze winkel doen. Mocht er helaas geen reparatie meer mogelijk zijn, dan schaft u bij ons een andere telefoon aan. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan jong-gebruikte telefoons van Samsung en Apple. Voor dit laatste merk voeren we overigens ook reparaties uit. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, dus stap dan gerust bij ons binnen. Of bel ons even voor meer informatie, op het telefoonnummer 0203708303.

 

Ook interessant: Samsung tab reparatie | Samsung reparatie Amsterdam | Tabletreparatie Amsterdam

Zit uw merk er niet tussen neem dan contact met ons op. Wij repareren alle merken!