Smartphoneschermreparatie in Amsterdam

Omdat het meest voorkomende defect aan een smartphone een scheur of breuk in het display is, is Amsterdam Smartphone Service door de jaren heen expert op het gebied van smartphoneschermreparatie geworden. We zorgen niet alleen voor de beste glasreparatie in IJburg, maar zijn daarnaast ook nog eens de shop die de snelste glasreparatie van Amsterdam uit kan voeren. Stapt u bij ons binnen met een kapot display? Dan zorgen we er in hooguit 30 minuten voor dat u met een gerepareerd toestel onze zaak weer verlaat. U kunt bij ons overig terecht met toestellen van zowel Apple als Samsung.

Gegarandeerd een snelle smartphoneschermreparatie

We weten van andere bedrijven die glasreparatie in Amsterdam aanbieden, dat ze graag willen dat u uw toestel bij hun achterlaat, zodat ze pas aan de noodzakelijke smartphoneschermreparatie toekomen als het hen uitkomt. Bij Amsterdam Smartphone Service staat wat ons betreft de klant altijd op de eerste plaats. We begrijpen als geen ander dat u niet lang zonder uw smartphone van Apple als Samsung wil zitten. Mede om die reden bieden we u een razendsnelle glasreparatie in IJburg aan. Kom dus langs in onze shop in winkelcentrum IJburg in Amsterdam, dé specialist van de omgeving.

Ontvang hier altijd volledige duidelijkheid over de reparatiekosten

Bij Amsterdam Smartphone Service houden we niet van verborgen kosten of andere addertjes onder het gras. We doen graag eerlijk zaken en laten u daarom altijd vooraf exact weten wat een smartphoneschermreparatie gaat kosten. Dat geldt natuurlijk ook als u voor een ander soort reparatie dan een glasreparatie IJburg bezoekt. Soms is aan de buitenkant van het toestel niet meteen duidelijk te zien wat er defect aan is. In dat geval voeren we eerst een gratis reparatiecheck voor u uit. Mocht hieruit blijken dat reparatie helaas niet meer mogelijk is, dan heeft u bij ons een ruime keuze uit goed werkende, jong-gebruikte toestellen van zowel Samsung als Apple. Kortom, voor de beste en snelste glasreparatie van Amsterdam en omstreken moet u bij Amsterdam Smartphone Service aan het Joris Ivensplein 110 in Amsterdam-IJburg zijn. Bezoek ons vandaag nog, of bel even naar 0203708303.

Ook interessant: Laptopschermreparatie Amsterdam |iPhone waterschade IJburg | iPad reparatie Amsterdam

Welk apparaat wilt u laten repareren?

Wij helpen u graag.