Smartphoneschermreparatie in Amsterdam

Omdat het meest voorkomende defect aan een smartphone een scheur of breuk in het display is, is Amsterdam Smartphone Service door de jaren heen expert op het gebied van smartphoneschermreparatie geworden. We zorgen niet alleen voor de beste glasreparatie in IJburg, maar zijn daarnaast ook nog eens de shop die de snelste glasreparatie van Amsterdam uit kan voeren. Stapt u bij ons binnen met een kapot display? Dan zorgen we er in hooguit 30 minuten voor dat u met een gerepareerd toestel onze zaak weer verlaat.

Gegarandeerd een snelle smartphoneschermreparatie

We weten van andere bedrijven die glasreparatie in Amsterdam aanbieden, dat ze graag willen dat u uw toestel bij hun achterlaat, zodat ze pas aan de noodzakelijke smartphoneschermreparatie toekomen als het hen uitkomt. Bij Amsterdam Smartphone Service staat wat ons betreft de klant altijd op de eerste plaats. We begrijpen als geen ander dat u niet lang zonder uw smartphone wil zitten. Mede om die reden bieden we u een razendsnelle glasreparatie in IJburg aan. Kom dus langs in onze shop in winkelcentrum IJburg in Amsterdam, dé specialist van de omgeving.

Ontvang hier altijd volledige duidelijkheid over de reparatiekosten

Bij Amsterdam Smartphone Service houden we niet van verborgen kosten of andere addertjes onder het gras. We doen graag eerlijk zaken en laten u daarom altijd vooraf exact weten wat een smartphoneschermreparatie gaat kosten. Dat geldt natuurlijk ook als u voor een ander soort reparatie dan een glasreparatie IJburg bezoekt. Soms is aan de buitenkant van het toestel niet meteen duidelijk te zien wat er defect aan is. In dat geval voeren we eerst een gratis reparatiecheck voor u uit. Kortom, voor de beste en snelste glasreparatie van Amsterdam en omstreken moet u bij Amsterdam Smartphone Service aan het Joris Ivensplein 110 in Amsterdam-IJburg zijn. Bezoek ons vandaag nog, of bel even naar 0203708303.

 

Ook interessant: Laptopschermreparatie Amsterdam |iPhone waterschade IJburg | iPad reparatie Amsterdam

Rondleiding in onze winkel

Rondleiding in onze winkel

Joris Ivensplein 110

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie.

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone, tablet of laptop reparatie nodig?

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?