Tablet en laptops reparatie Amsterdam

Welkom  Bij Amsterdam Smartphone Service, het adres voor tablet en laptop reparaties in Amsterdam. Wij repareren alle merken tablets en laptops in ons filiaal in Amsterdam. Wij zijn gevestigd op de Joris Ivensplein 110 (naast Dierenkliniek Caressa) . Voor uw tablet en laptop reparatie zit u goed bij ons. Altijd een gratis inspectie en na akkoord kan uw apparaat gerepareerd worden terwijl u wacht. Onder genot van een lekkere bakje koffie is het wachten zeker geen straf.

Heeft u vragen? kom gerust langs of bel ons: 020 – 3708303

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Joris Ivensplein 110

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?