Telefoon reparatie Amsterdam IJburg

Welkom  bij Amsterdam Smartphone Service, het adres voor al uw smartphone reparaties in Amsterdam. Wij repareren alle merken telefoons in ons filiaal in Amsterdam. Wij hebben een eerlijk en transparante werkwijze, u weet altijd waar u aan toe bent. Wij zijn gevestigd op het Joris Ivensplein 110 (naast Dierenkliniek Caressa) . Voor uw telefoon reparatie zit u dus goed bij ons. Altijd een gratis inspectie en bij akkoord kan uw telefoon gerepareerd worden terwijl u wacht. Wachten kan onder het genot van onze lekkere Puro koffie! Wij staan altijd klaar om uw vragten te beantwoorden, twijfel niet en neem contant met ons op.

Heeft u vragen? kom gerust langs of bel ons: 020 – 3708303

Kies hier beneden uw merk:

Iphone Reparatie Amsterdam

Samsung  Reparatie Amsterdam

LG Reparatie Amsterdam

Sony  Reparatie Amsterdam

Huawei Reparatie Amsterdam

Motorola Reparatie Amsterdam

Oneplus Reparatie Amsterdam

Nokia Reparatie Amsterdam

Htc Reparatie Amsterdam

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bel: 020-3708303

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Joris Ivensplein 110

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?